Sastojci i priprema:
- 500 gr. makarona
- 300 gr. mlevenog mesa
- 1 sargarepa
- 200 gr. luka
- 100 ml. ulja
- 200 ml. vode
- 150 ml. paradajz pelata (ili kuvani paradajz u tom slucaju stavite manje vode)
- so
- biber
- vegeta
Dodatno mozete staviti: 150 gr. narendanog kackavalja, kolutove paradajza.
Makarone obarite u slanoj vodi, ne moraju biti skroz obareni. Izdinstajte izrendan luk i sargarepu na ulju. Dodajte mleveno meso, vodu, zacine i krckajte oko 10 minuta. Dodajte paradajz pelat ili kuvani paradajz. U tepsiju ide red makarona, fil, makaroni, fil. Narendani kackavalj i kolutovi paradajza.
Pecite u rerni na 220 stepeni oko 35 minuta. Prijatno!🥂🥰
Нема коментара:
Постави коментар